Vierde Oegstgeester Dictee

In tegenstelling tot het Groot Dictee der Nederlandse Taal gaat het Oegstgeester Dictee gewoon door. De vierde editie wordt gehouden op dinsdag 10 oktober, midden in de Kinderboekenweek, en het vindt plaats in het Teylingen College Duinzigt, Wijttenbachweg 23 Oegstgeest. Inloop vanaf 18.30 uur, start dictee om 19.00 uur.

De deelnamekosten zijn € 20,- voor volwassenen en € 10,- voor scholieren. Aanmelden voor het dictee kan bij de Bibliotheek Oegstgeest, de Rijnlandse Boekhandel en Boekhandel de Kler. Als deelnemer opgeven (of als team, wan took dat kan dit jaar weer) kan ook tot aan 7 oktober via de website: www.hetoegstgeesterdictee.nl. Veel informatie is op deze site te vinden. Na 7 oktober is aanmelden alleen nog mogelijk bij binnenkomst op 10 oktober.

Het Oegstgeester Dictee wordt mede mogelijk gemaakt door apotheken Beker, Carlina, Linnaeus, de Luifelbaan, van der Bend Belastingen, boekhandels De Kler en De Rijnlandse Boekhandel, BMS netwerk notarissen, Brakenhoff optiek, CM Blumen, Dekker Sport, Fromagerie du Patron, Jumbo, makelaardij Fick en Graal, Will’s notenbar, Paradyne Services, Tandtechnisch Lab de Jong, Tandartspraktijken CTI Warmond, M2, Poelgeest en Vrijheidslaan, Vishandel van der Plas en Winford Vrijbergen.